HER KAN DU KØBE LAURA MERCIER UDEN TOLD..!

8. september 2016

Hey Sweeties! Efter jeg lagde et billede op på my story på Snapchat: hamsayassisb), i må gerne tilføje mig heh.. Der var der rigtig MANGE af jer der skrev hvor jeg havde købt den henne + hvad jeg synes om den! Jeg vil selvfølgelig gerne nå at svare jer alle sammen derinde, men tænker at det er meget nemmere at jeg laver et indlæg herinde + anmeldelse af produktet!Jeg har købt den hos Spacenk.com, som er en hjemmeside fra England, så der kommer ikke told oveni. Det er det  samme sted hvor jeg har købt BECCA x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette (den er udgået nu) i kan se billeder af min herinde. HVORDAN ER DEN SÅ?! Jeg har prøvet den for første hos min veninde for noget tid siden efter jeg havde hørt om den dagligt på YouTube og der jeg må sige, at der er noget om hypen. Jeg vil ikke sige at det er den bedste jeg nogensinde har haft da jeg kun har haft den i par’ dage nu, men jeg kan sige at den er rigtig god og fungere super nemt med en lækker finish. Prisen er ret høj £29 (257,10 danske kroner). Jeg synes det er okay da man får hvad man betaler får. Den er udsolgt lige nu så hold øje på hjemmesiden! Blogges ved snart guys! xo


PicMonkey Collage

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar