♡ HUDA BEAUTY REVIEW + HER KØBER DU DEM!

9. september 2016

Hey Sweeties! Jeg har det sidste stykke tid sparet op og shoppet lidt nogle produkter, som er ret svære at få fat på herhjemme, og nu hvor de er så hype på nettet, så ville jeg gerne teste dem og regner med at lave et haul inde på YouTube-kanalen snart. Jeg har ønsket disse produkter long time..!HUDA BEAUTY REVIEW: Jeg har shoppet tre produkter fra mærket, som er ekstrem hype pt. Jeg købt hendes Liquid Matte hos Cult Beauty, som er en hjemmeside fra UK (det vil sige, at du ikke betaler told) Jeg elsker liquid lipsticks, og er især glad for NYX lingeri lipstick + KylieCosmetics. Jeg har denne fra HUDA BEAUTY i farven #SpiceGirl, og jeg vil sige at jeg er lidt skuffet.. Jeg synes ikke at den holder så fast på læberne og sagtens kan smitte af.. Det synes jeg er lidt øv! Farven er super flot, og det dufter også super lækkert og alt det der, men jeg vil ønske at den kunne holde long day. Jeg købt også Lip Contour i farven #Vixen, som jeg var lidt skeptisk for, da jeg er helt vild med helt brunlig lip liners, og ikke helt fan af de rød-brune you know, og den er ekstrem rødlig brun.. Når det er sagt, så er den AMAZING og holder længere end hendes liquid lipsticks, så bruger den med KylieCosmetics i farven #leo, som den passer perfekt med. Hendes øjenvipper er ekstrem omtalt og har faktisk ikke prøvet dem endnu da jeg har købt dem til Guldtuben 2016, som snart er rundt om hjørnet og derfra skal jeg nok fortælle min mening om dem. Jeg synes hendes indpakning er super lækre og man kan virkelig se, at hun har gået meget op i det. Blogges ved snart.. xoHUDA BEAUTY – Lip Contour HER || HUDA BEAUTY – Liquid Matte HER || HUDA BEAUTY – Giselle #1 HER.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar