9/11: 15 ÅR SIDEN – HVAD HUSKER JEG FRA DEN DAG..?

11. september 2016

Hey Sweeties! Idag er det 15 år siden, at tvillingtårnene blev angrebet og rigtig mange mennesker liv gik tabt.. Jeg var kun 8 år gammel da det skete, og i dette indlæg vil jeg gerne dele med jeg hvad jeg husker hvad den dag. Jeg har en rigtig god hukommelse synes jeg, heh.. Jeg synes det er helt okay, at man mindes dagen hvert år, og man husker tilbage på dagen da jeg synes det er en historie, som har ændret hele verden. Grunden til, at jeg nævner det er, fordi jeg har set mange brokke sig over, at man minder dagen.. Jeg forstår det ikke!


Solbriller: Quay Australia HER (der er mange slags på tilbud lige nu hos Asos.com)


Jeg var kun 8 år gammel og jeg var lige kommet hjem fra skole. Mine søskende sad snakkede om det og nyhederne kørte på TV med en masse mennesker som så skrækslagen uden og alt så kaotisk ud. Jeg fattede ingenting. Jeg havde hørt om USA dengang, ellers vidst jeg egentligt ikke hvad det var. Naboene samlede sig og talt om det og det så ret chokende ud. Jeg tænkte ikke så meget over det og havde hurtigt glemt det, indtil dagen efter hvor jeg var i skole og vi fik fortalt hvad der det var. Jeg tror helt ærligt ikke, at det interesserede os for vi var jo børn, og vi forstod det ikke helt.. Jeg husker at alle klasser skulle mødes ude i skolegården for, at holde 2 minutters stilhed. Jeg husker bare, at jeg glædede mig til at komme ud af klasselokalet. Det gik faktisk lidt op for mig hvad der var sket da jeg gik i 4.klasse da vi igen skulle holde 2. minuttes stilhed på dagen og mindes som vi gør i dag. Jeg sender mine tanker til alle ofrene… <3


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar