ROB KARDASHIAN & BLAC CHYNA SKAL HA..

12. september 2016

Hey Sweeties! Hvis i har fulgt med hos Rob Kardashian & Blac Chyna på de sociale medier, så har de i dag afsløret hvilket køn deres kommende baby skal ha! Der har været utrolig meget drama med det hele da Blac Chyna er Tyga‘s eks kæreste, som nu er Kylie‘s kæreste, man bliver helt forvirret I know guys..FOTO: ALL OVER  

DE SKAL HA’ EN LILLE PIGE! I kan se det HER på hendes instagram! Der kommer også en hel serie med dem snart eller jeg ved faktisk ikke om den er igang i USA nu men you know.. I DK er vi altid 1000 år baggud med den slags heh.. Hvis jeg finder et link med serien skal jeg nok råbe det højt herinde på bloggen!


Blac Chyna Birthday Celebration And Unveiling Of Her "Chymoji" Emoji Collection


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar