FEM TING DU IKKE ANEDE OM MIG..! (HAMSAYASSINDK)

15. september 2016

Indeholder affiliate links

Hey Sweeties! Det længe siden, at jeg har lavet et indlæg som dette og synes det var på tide at i kom tæt på mig igen heh..! Jeg kan godt li’ at fortælle end masse om mig selv, og jeg får det sgu ikke gjort som førhen og det må jeg blive bedre til da jeg ved at i elsker disse slags indlæg herinde på bloggen and my Youtube Channel..


Solbriller: Quay Australia HER (der er mange slags på tilbud lige nu hos Asos.com)


1. Jeg er ikke født i Danmark! Jeg var fem år gammel da jeg kom til hertil.. Det var d. 29 April 1999. Der var stadig sne på det tidspunkt herhjemme på det tidspunkt da Danmark var ramt af den længste år vinter nogensinde. Hvor heldig kan man være..!? Jeg havde aldrig før set sne i mit liv.

2. Jeg flyttede hjemmefra der jeg var 17 år gammel! I dag er jeg 23 år gammel, så jeg har boede ude i seks år! Det vildt at tænke på synes jeg! Jeg har sgu klaret det godt.

3. Da jeg var 11 år gammel kom jeg til ud udpumpning! Ja I know guys.. Jeg var lidt tidligt ude med at party uartig, og jeg fortyder ingenting. Jeg havde den vildeste tid fra jeg var 11-19 år med hensyn med fest.. Jeg laver snart flere story times inde på kanlen omkring det.

4. Jeg var med i for lækker til love i 2013 & for lækker til Kbh i 2014! Ja jeg ved godt nogen af jer godt vidste det lol.. Men der er faktisk også mange af mine følgere der ikke anede om det, især på min YouTube-kanal. Gode minder!

5. Jeg drikker 5-10 kopper breakfast tea med en smule mælk om dagen! Ja jeg er kæmpe fan! Det er nok noget af det bedste man nogensinde kan give mig i gave!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar