♡ ANASTASIA BEVERLY HILLS – LUSTROUS LIP GLOSS SET

16. september 2016

Hey Sweeties! I kan stadig få fat i Lustrous Lip Gloss Sættet fra Anastasia Beverly Hills herhjemme! De kan købes hos finestcosmetic.dk til 400 kroner! Det vil jeg lige tippe jer om i dette indlæg. Jeg kommer nok også til at vise dem snart inde på min YouTube-kanal. Jeg er mega fan af Anastasia Beverly Hills makeup..!Gilded: A metallic Champagne gold | Sunset Strip: A fiery gold-flecked pink | Dainty: An opaque retro pinkMetallic Rose: A shimmery classic mauveWeekend Barbie: A vivid bright pink | Date Night: A romantic ruby red | Socialite: A sophisticated scarlet red | Black Cherry: A moody plum purple.Jeg syntes de er pengene værd. Man får 8 lipgloss i forskellige farver og finish for 400 kroner! By the way guys, så er der jo den store nyhed at Anastasia Beverly Hills snart kan forhandles i Sephora herhjemme! Det er så fedt og det er også på tide heh.. Jeg håber også, at det betyder at alt det nye også kan købes herhjemme. Ellers kan i shoppe det hos finestcosmetics.dk, som jeg har talt om mange gange herinde..


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar