HVEM FUCK BOLLER MED SIN VENINDES KÆRESTE..?!

17. september 2016

Hey Sweeties! Jeg har et surt opstød i dag.. Jeg vil nok mene at jeg er mere i chok.. Er det simpelthen blevet normalt at knalde med sin veninde/ven’s kærester uden at de ved det!? Jeg synes at det er klamt! Eller er jeg bare den kedelige?Desværre gør’ en af mine veninder netop dette og det har hun altid gjort, og jeg kan jo ikke blande mig hvis det rigtigt, men jeg har flere gange sagt at jeg syntes simpelthen det er FORKERT og klamt. Jeg har talt med en af mine andre veninder den dag, som også fortalte mig, at hendes veninde gjorde det samme også tænker jeg bare; er det her bare blevet normalt..?! Ja ja, jeg ved godt det kun er to men jeg har efterhånden bemærket hvordan folk er blevet gode til at være utro desværre.. NEJ! Det handler ikke kun om at det er pigerne, for mænd er ligeså klamme til det. Men der hvor forskellen, er at jeg synes mænd er meget mere ærlige om det i forhold til kvinder der bare tit lyver om det (siger ikke at alle kvinder gør’, men mange gør!) Jeg vil gerne høre hvad i synes om dette emne guys..? Har i oplevet det eller selv ser det normalt, den slags? Blogges ved! xo


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

 • Svar
  Josefine
  18. september 2016 at 19:23

  Desværre må jeg sige, at jeg ligner meget den første pige, da jeg selv har gjort det, men var sikker på, at jeg ikke vil gøre det idag!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. september 2016 at 19:25

   Har du gjort det mange gange..? 🙁

   • Svar
    Josefine
    18. september 2016 at 19:30

    Ja desværre, hver eneste gang jeg har haft en kæreste :/

    • Svar
     Hamsa Yassin
     18. september 2016 at 20:01

     Håber ikke at du er sådan mere…<3 #fåhjælp

Skriv en kommentar