KAN MÆND FÅ BRYSTKRÆFT..?!

18. september 2016

Hej Sweeties! Jeg bliver simpelthen spørge jer herinde i dag, om mænd kan få brystkræft..? Jeg er typen som slet IKKE kan tåle, at google mig frem til den slags. Jeg skal nok komme ind på historien om hvorfor  jeg spørger om det! Det ikke fordi jeg har det hvis i måske tænker det lige nu.I morges kl 5:00 vågnede jeg op af, at jeg havde de vildeste smerter nogensinde i mit liv, ved mit ene bryst, og jeg havde så ondt at jeg faktisk næsten ikke kunne bevæge mig. Imens jeg ligger der og har ondt, så slår det mig, om mænd kan få brystkræft..? Jeg nægter simpelthen, at google det eller søge på sygdomme på nettet udover mit ADHD (fordi jeg ved hvad det er), så synes jeg tit at man kan læse nogle overdrevet ting you know.. Jeg har heldigvis ikke ondt mere nu eller tror at jeg har det. Men jeg ville gerne lave dette indlæg fordi, at jeg faktisk ikke ved om mænd kan få  brystkræft..? Hvis i ved det, så må i meget gerne kommenter under dette indlæg! Blogges ved senere guys.. xo


 ► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

 • Svar
  Line Lund
  18. september 2016 at 17:50

  Hej Hamsa!

  I princippet kan mænd godt få brystkræft, historien bag dette er fordi du som foster i et tideligt stadie har været en pige, derfor har mænd faktisk også mælke kirtler og det er også derfor i har udviklet brystvorter! Fordi Y kromosomet for en dreng først slår ind senere for at vælge køn på fosteret

  Det ses dog meget sjældent at mænd får brystkræftt! Håber dette var svar nok

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. september 2016 at 18:35

   Tak for det min sødeste <3 Det betyder meget!!! 🙂

Skriv en kommentar