EN LUDER HAR MERE SELVRESPEKT END MIG..

september 19, 2016

Hey Sweeties! I dette indlæg har jeg en veninde, som jeg gerne vil dele med jer, som lige for tiden er ved at vågne op. Ja når jeg skriver vågner op er det, at hun har gjort nogle ikke så fede ting i sit liv, og desværre har endt ud i dårligt selvværd, stoffer, mænd der bare har kneppet hende og smuttet igen. Jeg har holdt fast i hende i mange år, og jeg tror på at hun kommer på den anden side snart. Jeg ved der er mange kvinder, som er igennem det her og har været der, og derfor tror jeg mange kunne finde sig selv i dette indlæg. Min veninde vil helst ikke ha’ sin navn op her da hun er aktiv i flere indlæg sammen med mig herinde..Hej, mit navn er ‘Kamilla’. Jeg har et alvorligt problem, og jeg er sikker på, at jeg på det kraftigste har brug for hjælp. Da jeg var 14 slog en’ fyr mig, fordi jeg ikke ville give ham et blowjob, og der startede det hele. Jeg begyndte langsomt at miste grænsen for mig selv og især min selvrespekt, da det var som om alle fyrene behandlede mig som en luder. Jeg var så blind at jeg ikke kunne se det selv. Selvom jeg fik det at vide, så jeg mistede min selvrespekt og det er gået så galt idag, at min psykopatiske ekskæreste vil behandle mig som den største luder, og jeg ville være villig til, at lade ham gøre det. Min ven er i chok, min veninde er i chok, alle er i chok, men jeg kan ikke se hvor galt det står til, da det på en måde er blevet normalt for mig.  Jeg ved ikke hvad selvrespekt er længere, og jeg tror jeg har hårdt brug for alvorlig hjælp da min tankegang er kommet virkelig på afveje. Jeg vil ikke fortsætte eller lade fyre behandle mig sådan i fremtiden, så jeg bliver nødt til og  stoppe det i tide, men jeg ved ikke hvordan da jeg ikke føler jeg er mere værd. Det har stået på i 10 år. Dette mønster med fyre der har behandlet mig som deres luder, og jeg kan ikke se hvor sygt det er blevet, men det er svært og bryde det, uanset om andre kan forstå det eller ej. Jeg ved ikke hvordan jeg skal vågne op fra at komme til og have mere selvrespekt end en luder. Kan i hjælpe mig?


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

 • Reply
  Dina
  september 19, 2016 at 6:53 pm

  Årh shit …

 • Reply
  Line Lund
  september 19, 2016 at 7:09 pm

  Åhhh held og lykke ❤️

 • Reply
  Sabrina klos
  september 19, 2016 at 8:05 pm

  Puha?

  Jeg ville først og fremmest råde hende til at melde eksen for voldtægt og misbrug både psykisk og fysisk! Også ville jeg få hende til at søge hjælp hos en psykiatri?
  Hvis det er din veninde er det bedste du kan gøre at fortælle hendes forældrer det! For ærligt hvis hun ikke selv vil lade sig få hjælp kan de nok tvinge hende eller ty til noget andet:/..

 • Reply
  Winnie
  september 19, 2016 at 8:06 pm

  Jamen hamsa veninde.
  Man er altid mere værd og man er altid den takt bedre end den person der
  behandler en så gement.
  Nogen skal desværre have det lært på den hårde måde hvor andre ikke skal.
  Og keg tror du skal op på hesten og ud af det miljø du er i for det har tit påvirkning på os på den ene eller den anden måde.
  Og så når du leder efter fyre så ikke tage de bas ass. Det gjorde jeg selv. Jeg fandt en sømand og han behandler mig pænt så heller en der er sød end en der er mega lækker og som kun har det hele i udseende. ?
  Ønsker dig alt held og lykke og husk at behandler en fyr dig på den måde er du altid 10 gange mere værd end det.
  Håber du kan bruge det til noget ?

 • Reply
  Jeanette Henriksen
  september 19, 2016 at 8:17 pm

  Du skal være god ved dig selv *kamilla*. Gøre alle de gode ting, som gør dig godt og som du elsker.
  Samtidig var det måske en ide at snakke med en professionel. Det kan virkelig gøre en forskel..

  Du kan også lave nogle selvværds øvelser.. Feks sige 3 gode ting om dig selv hver dag imens du ser dig selv i spejlet.
  At opbygge selvrespekt og selvtillid tager virkelig lang tid og det er hårdt arbejde..

  Generelt her i livet synes jeg at man skal sætte sig nogle grænse, finde ud af hvad man vil være med til og hvad man ikke vil finde sig i. Det kan være helt ufattelig svært, men hvis man holder fast i sine egne grænser, så kommer man langt. Ind imellem koster det og man er måske også nød til at sluge et par kameler, men på den lange bane er det det værd. Alt det negative skal man ha ud at sit liv.

  Kæmpe for det gode liv, de mennesker der vil dig noget godt og for alle de dejlige ting..

  Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk

  • Reply
   Hamsa Yassin
   september 19, 2016 at 8:23 pm

   Tusind tak for den kommenter søde. Glæder mig til at hun skal læse den! Knus H <3

Leave a Reply