EN HYGGELIG DAG MED ASTRID OLSEN

september 26, 2016

Hey Sweeties! Min yndlings Astrid og jeg hyggede her den anden dag. Vi var på toppen af ILLUM, som jeg har skrevet om herinde før faktisk. Vi spiste hos Rossopomodoro, som er en lækker italiensk restaurant. Har i været der før..? I kan se mere på deres hjemmeside HER.Sidst jeg var derinde sad jeg indenfor, og denne gang fik jeg muligheden for at sidde udenfor så det er ret heldigt med vejret, som har været så godt herhjemme heh.. Jeg fik Aperol Spritz, som jeg elsker! Jeg drikker normalt ikke alkohol, så det var ret lækkert. Vi bestilte lidt forskelligt og jeg startede ud med Pollo e Avocado da jeg ELSKER Avocado, og det smagte fantastisk med grillet kylling. i kan se menuen HER.Både Astrid og jeg bestilte Marinara pizza eller Astrid fik dog skinke på sin ellers var det en vegetar pizza, og det var faktisk aller første gang i mit liv at jeg havde spist en pizza UDEN kød heh.. Jeg kunne faktisk godt li’ det, og jeg kunne godt finde på det igen, men jeg savnede da lidt kød, det må jeg indrømme.. (jeg elsker kød, elsker..!!) Men det smagte altså super godt, og jeg skal helt sikkert spise det igen.Vi afsluttede det med vores YNDLINGS breakfast tea med en smule mælk og en lækker dessert, som hedder Ricotta e Cioccolato. Astrid og jeg skal helt bestemt forbi der igen snart! Jeg vil nemlig gerne smage deres pastaretter nemlig heh..► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

  • Reply
    ByNanna&Freja
    september 27, 2016 at 4:23 pm

    Hvor ser det hyggeligt ud!! <3

Leave a Reply