HVORNÅR ER MAN GOD NOK..?

27. september 2016

Hey Sweeties! Jeg har i dag lyst til og dele mine tanker med jer og det har jeg efterhånden gjort de sidste tre år af mit liv herinde. I dag skal vi nemlig snakke om noget, som jeg personligt døjer med og jeg ved, at der er rigtig mange af jer derude, som kan genkende til det emne nemlig..


 = JEG VILLE LIGE BRUGE DETTE BILLEDE HVOR JEG INGEN MAKEUP HAR PÅ HEHE..!


Jeg har altid sagt, at man skal være sig selv og være sin eget lykkesmed og det står jeg stadig fast ved 110%! Men jeg har de sidste mange måneder fået følelsen af, at jeg ikke var god nok.. Det kommer af mange ting, og det har jeg fundet ud af er meget naturligt. Jeg har flere gange snakket om det herinde, og jeg har slet ikke kunne kende mig selv i long time. Jeg kan blive pisse sur over ingenting, og mit humør svinger kronisk. Så sidder nogen af jer måske og tænker nu ‘hvad har det og gøre med, at være god nok som man er’ Men det har det altså.. Især på mig! Jeg kan ikke tale ud fra andre men ved mig, så kan jeg virkelig bare føle at når jeg ikke føler at jeg god nok ti det jeg gør’, så kan alt andet være lige meget. Det er bestemt ikke en sund måde at se tingene på for man skal altid tænke positivt, og det har jeg mistet en del ting på efterhånden. Jeg tror at det kommer af svigt, folk man troede, at man kunne stole på og dårlige oplevelser og presset man nok selv danner. Man SKAL stoppe med at samligne sig selv med andre, og det kan jeg blive ved med at sige til mig selv.. Det er en ren hovedpine, og hvorfor gør’ man det også..? Det er kommet MEGET det sidste års tid ved mig, og jeg forstår det ikke. Nogle gange synes jeg, at jeg slet ikke har grund til at jeg stresser mig, også kommer den følelse af usikkerhed også der.. Det jeg vil opnå med dette indlæg er, at fortælle det er OKAY at man ikke føler sig god nok sometimes guys.. Vi har alle vores kampe, og ingen er perfekte.. 2016 har IKKE været mit år overhovedet og selvom alt andet går godt, så er det vigtigt at man føler sig glad indeni. Den følelse glæder jeg mig til, at kæmpe tilbage til.. Det okay! Husk det guys.. I skal lukke alle andre ude og ta’ det i jeres eget tempo, og lad ingenting stresse jer.. Det vil jeg blive bedre til! Blogges ved snart! xo


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar