ROSE GOLD COLLECTION BY NILENS JORD..!

29. september 2016

Hej Sweeties! Jeg har førhen eller efterhånden nævnt mærket Nilens Jord herinde på bloggen mange gange og jeg har lavet en hel video med ‘Jeg tester Nilens Jord‘ inde på min YouTube-kanal. Jeg har også testet deres hudplejeserie, som jeg glæder mig til at fortælle mere om snart! Men Nilens Jord er nu kommet med en masse nyheder, som i nok har bemærket, og jeg er så heldig at jeg har fået tilsendt Rose Gold Collection og jeg vil gerne fortælle lidt om hvad jeg synes om børsterne i dette indlæg. Er der nogen af jer, som har fået fat på dem..?Der er 6 børster fra ‘Rose Gold Collection‘ Jeg må indrømme, at jeg syntes Nilens Jord simpelthen gør det godt igen igen igen! Ja det kan godt være der ikke er farver til min hudtone når det kommer til foundation, pudder, concealer osv.. Men deres bryn produkter, børster og hudplejerspordukter er jeg altså fan af guys! Jeg kan hurtig mærke når det er børster der holder en måned eller long time, som i mange år og det gør’ disse børster! Jeg kommer nok til at vise dem på kanalen snart også. Jeg er især fan af 130 Foundation Blending Brush, som jeg ikke har præcis formen faktisk før nu. I kan se alle nyhederne inde på hjemmesiden.x Rose 131 Gold Blush Brush HER || Rose 132 Gold Foundation and Concealer Brush HER || Rose Gold 130 Foundation Blending Brush HER || Rose Gold 127 Mineral Foundation Brush HER || Rose Gold 129 Powder Brush HER || Rose Gold 125 Powder Kabuki Brush HER. x

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar