DET JEG KAN LI’ VED EN MAND..!

1. oktober 2016

Hey Sweeties! Vi har alle sammen noget vi kan li’ i forhold til hvilken køn vi er til. Sjovt nok ved i, at jeg er til mænd heh.. NEJ jeg er ikke til gud og hver mand, som nogen mennesker tror at alle homoseksuelle! Eller jeg har været udsat for det før hvor mange fyre troede jeg ville dem noget fordi jeg måske smilte hah! Jeg synes nu at det er sjovt… EJ! Der findes dumme mennesker overalt..= SE MIN SIDSTE VIDEO INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANALGØR KLAR MED MIG – LETS TALK #10 HER!

“Det er det indre, der tæller, men det ydre, der tænder.” Den har i nok hørt før, og det er simpelthen også rigtigt hvis man spørger mig! Hvis en fyr skal tænde mig, så skal han ha’ personlighed og være åben! Jeg ELSKER det! Især hvis han får mig til at grine! Han skal også være flabet og svare igen! Ikke en som sviner mig til you know, men jeg er en højtråbende person, og nogle gange skal jeg bare sættes på plads haha.. Det ikke ligegyldigt hvordan han ser ud nej, og nogen vil nok synes at det er for meget og man KUN skal gå efter det indre men seriously, så er jeg pænt ligeglad med hvad andre synes. Jeg er selv høj, så jeg skal på ingen omstændigheder være sammen med en fyr, som er mindre end 185! Jeg elsker min højde, og det er NO GO at en fyr er lav i min verden. Jeg tænder ekstrem meget på tænder haha! Ej altså jeg mener hvide flotte tænder, så han kan smiler ekstra til mig! Jeg faktisk ligeglad med hårfarven så længe, at han ikke er rødhåret og bleg. (ikke fordi jeg har noget imod de mennesker) men det tænder mig bare ikke. Det vigtigste er, at han altid er ærlig overfor mig omkring alt om os, så hvis jeg gør noget, som ikke er særlig fedt så jeg kan ændret på det. Jeg skal ikke ha’ en som gør’ alt hvad jeg siger, og synes det samme for de typer magter jeg overhovedet ikke. Hvis han ikke kan li’ min blog eller det jeg laver er det helt fint med mig, for jeg tvinger ingen til at kunne lide det jeg laver, så længe jeg er glad for det. Nu lyder det jo, som om at jeg søger en kæreste og det vil jeg undstrege at jeg på ingen måde gør! Jeg vil bare fortælle lidt af hvad jeg kan li’ ved en mand og det lyder lidt kikset at skrive det lol.. Hvad kan I li’ ved mænd/kvinder..? Det vil jeg faktisk gerne høre.. Blogges ved!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar