MIN FØRSTE GANG MED EN FYR!

2. oktober 2016

Hey Sweeties! Jeg har valgt at ta’ et meget efterspurgt og meget personlig indlæg i dag, om min første gang. Jeg kan faktisk godt forstå, at i gerne vil høre om det emne for jeg er jo til det samme køn, og det er jo også ret spænende og høre om. Jeg synes selv det er et ret vigtigt emne, at tale og høre om.


11372218_495663810581168_188764829_n


Som jeg har fortalt herinde før, så har jeg aldrig været sammen med en kvinde, og lysten har aldrig været der så hvorfor være sammen med en kvinde, og hun senere vil blive øv over, at ha’ været sammen med en som tydeligvis vidste at han var til mænd. Så jeg gik da bare direkte til det jeg selv er til, og det er jo mænd og nej, ikke ALLE mænd haha. Ja jeg bliver nød til at skrive det for nogen tror simpelthen at fordi man er til sin eget køn, så er man til alle. Min første gang forgik på en legeplads ved en rutsjebane, som ikke findes længere. Det lyder virkelig romantisk lol! Det var en som var et år ældre end mig, og vi så hinanden i et år. Det er simpelthen for latterligt når jeg tænker over det nu! Ja nogen vil nok få et chok over hvor gammel jeg var første gang, og det fair nok! Jeg var 11 år gammel, og det var så dejligt at kunne være sammen med en der forstod mig 110% uden at alle vidste, at jeg var til det samme køn. Jeg fortyder det på ingen måde da jeg selv mener, at jeg var “voksen” oppe i hovedet, og kunne dele det jeg var til, med en udover mig selv. Jeg siger ikke, at i skal smutte ud og kneppe løs nu tidligt og være sammen med alle mulige, for det har jeg aldrig gjort selv og fordi jeg var tidligt ude, så har jeg aldrig været sammen med en jeg aldrig havde mødt ude i byen. Jeg vidste fra en meget tidlig alder hvad jeg var til og hvad jeg ikke kunne gøre imod mig selv.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  titinagerding
  2. oktober 2016 at 20:32

  Nu har jeg længe fulgt dig, og jeg må sige… Du er sgu for sej! Specielt fordi du skriver et indlæg så personligt som dette.

  Jeg ville lige fortælle, at jeg har oprettet en FB gruppe til nye som gamle bloggere, der ønsker at promovere deres sites samt have hyggelige debatter. Hvis du har lyst til at være en del af det, så er du velkommen 🙂 Jeg er ikke selv nogen super blogger, så jeg kender til den lille følelse, man får, når andre læser ens indlæg. Derfor valgte jeg at lave en gruppe til gavn for andre^^ Hvis ikke du har lyst. så er det helt okay 🙂 Du kan finde gruppen på linket herunder:

  https://www.facebook.com/groups/289574941429258/

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. oktober 2016 at 20:45

   Så har jeg ansøgt gruppen! 🙂 tak for de fine ord søde.. Det betyder så meget <3

 • Svar
  Sabrina
  2. oktober 2016 at 23:06

  Hvor er det sejt, at du er så åben og ærlig om det, men wow en vild tidlig alder, at have sin første sex debut ?., og vildt du allerede vidste du var til mænd i den alder! Men hvor er du sej og håber du finder den helt rigtige mand en dag ?.
  Love Sabrina

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. oktober 2016 at 23:08

   Haha du er sød Sabrina! Har fundet ham!:) Håber også at du har fundet en der behandler dig godt! 😮

Skriv en kommentar