NEW M.A.C HAUL (HAMSAYASSINDK)

4. oktober 2016

Hey Sweeties! Sidst jeg var i København smuttede jeg som det første sted hen til Magasin og shoppede lidt amok ved M.A.C! Jeg havde 15 minutter cirka til at shoppe der da ved var at lukke, og jeg var så heldig at få fat på noget af Star Trek Collection, som jeg var ret sikker var helt gone..Udover jeg fik lidt fra Star Trek Collection, manglede jeg nogle ting som jeg gerne ville ha’ med nemlig! Jeg købt faktisk Pro Conceal And Correct Palette igen, som i ved at jeg ELSKER! Jeg har nemlig snart brugt den anden op, og jeg kan virkelig anbefale den big time..Jeg fik også købt Prep Primer Fix +, som jeg ikke kan undvære året rundt og jeg får nok brugt 7-10 flasker på et år. Måske tænker mange at det bare er “vand” men trust me guys, det gør’ alt godt for jeres makeup! Jeg fik også købt Mineralize Charged Water, som jeg godt kan li’ at bruge inden jeg ligger makeup sometimes.Jeg har long time ønsket mig Prep + Prime CC Colour Correcring Compact i farven #Neutralize, og da jeg bor i Holstebro er der ikke altid en butik tæt på som lige har M.A.C Cosmetics, og online har den været udsolgt længe, men dog tilbage igen. Den er super lækker! Jeg brugt den i min Gør’ Dig Klar Med Mig #10 video HER.Jeg fik også købt min yndligs lip liner selvfølgelige #Chestnut, som jeg elsker og har brugt mange op af hah.. Jeg fik også købt Vampify lipgloss i farven #AbsoluteScore, som minder meget om læbestiften #Stone bare i gloss! Det er limited edition, så der er få tilbage endnu i Magasin. Jeg viser dem i en video snart!► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar