JEG TROEDE JEG VAR FORELSKET I HENDE..?!

5. oktober 2016

Hey Sweeties! I dag vil jeg dele en historie med jer, som jeg faktisk har tænkt meget over med tiden. Som jeg har fortalt jer herinde før, så har jeg altid været til mænd og aldrig til kvinder. MEN i 7 klasse skete der faktisk noget meget skæmmende, og med tiden har jeg faktisk fundet ud af hvorfor!= HUSK AT SE MIN NYESTE VIDEO INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL LIGE HER!

Jeg mødte denne søde pige med langt brunt hår, og jeg husker at jeg var ekstremt glad for hendes hår. Ja det lyder MEGET underligt, at jeg kunne li det..? Jeg bryder mig ærlig talt ikke om særlig meget hår! Men det jeg vil frem til i dette indlæg er, at jeg ikke var forelsket i hende men hendes hår fordi jeg synes, at det var så smukt..?! Jeg tænkt på det den anden dag, også gav det hele mening for mig, og jeg ved ærlig talt ikke om jeg skal grine eller græde eller om jeg havde en hjerneblødning dengang! Hun kunne faktisk også godt li mig husker jeg, og da jeg fik min veninde til at spørge hende om hun ville være min kæreste, så ville hun helst bare være min ven.. Måske havde hun regnet den ud at jeg var til mænd haha.. Jeg synes det er sjovt, at man kan dele disse mærkelig opleveser med jer, også måske kan nogen af jer se jer selv i det..? Eller er jeg helt skudt af. Jeg tænkte også på dem, som desværre er meget forvirret og ikke kan finde ud af hvad de er til.. Dem skal vi huske, at gi’ ekstra plads og altid støtte dem lige meget hvad de vælger guys.. Blogges ved snart!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar