HVORDAN VAR MIN FOLKESKOLE TID..?

6. oktober 2016

Hey Sweeties! Mange af jer går i folkeskole nu, og i dette indlæg vil jeg fortælle lidt om hvordan det var at gå i folkeskole, og hvis i har set en af mine my story videoer inde på min YouTube-kanalJeg blev smidt ud af folkeskolen” se den HER så kan i fornemme lidt, at jeg ikke var en engelbarn heh..Min folkeskole tid var nok det man kalder for rodet og når jeg tænker tilbage på det den dag i dag, så ved jeg ikke om jeg skal grine eller græde. Fra 0-3 klasse gik jeg på en skole der lå langt væk fra min bopæl. Jeg havde det ikke godt der, og var rigtig glad for at skulle flytte skole. Dette klassebillede er min første skoledag på Sct. Jørgen Skolen, som jeg så startede på i 4 klasse. Det første stykke tid havde jeg det sådan op og ned faktisk. Jeg var elsket af den ene halvdel af klassen, og hadet af den anden del. Noget jeg kan genkende fra dengang og nu var, at jeg var pisse ligeglad med hvem der ikke kunne li’ mig, og de skulle bare holde sig væk fra mig. Jeg var højtråbende haha, og jeg sagde hvad der præcist faldt mig ind. Jeg havde det værste forhold til nogen af lærerne og andre elskede mig, og sådan har det altid været og det vil altid være sådan. Enten kan man li’ mig ellers kan man ikke. Jeg har en stor’ personlighed og jeg er bestemt ikke bange for, at sige hvad jeg føler eller tænker. Mine venskaber var lidt, som når jeg skifter underbukser. Vi havde især en fuckt up klasse i 7, som jeg fortæller meget mere om i denne video HER. Noget jeg er blevet bedre til og arbejde ekstrem hårdt på er, at hvis nogen gør’ mig ked af det eller sur så skulle de ha’ igen på den hårdeste måde, og det var sådan jeg beskyttede mig selv, og dem jeg var knyttet til i folkeskolen. Jeg vil høre jer, om i vil ha’ flere story time herinde på bloggen med billeder..? Så vil jeg gerne lave disse indlæg hvor jeg forklarer det dybere guys. Bloggges ved senere!


 ► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT x FØLG MIN FACEBOOK GRUPPE

    Skriv en kommentar