JEG FLYTTER + RABATKODE TIL DESENIO..!

11. oktober 2016

Annonce i samarbejde med Desenio.dk

Hej Sweeties! Jeg postede inde på min snapchat(i må gerne tilføje mig: hamsayassisb) for noget til siden, at jeg havde skrevet under på kontrakten til min nye lejlighed, som jeg så flytter ind i d. 1 november! Det er lige om lidt, og jeg er så spændt og glæder mig ekstremt meget! Jeg kommer til, at filme mange videoer som “flyt med mig” og rundvisning når alt falder på plads. Jeg er allerede igang med at pakke, og handlet stort ind allerede. Jeg faldt over Desenio’s plakater, som skal hænges op i min nye lejlighed!25% RABAT ALLE PLAKATERDESENIO.DK MED KODEN: HAMSADESENIO MELLEM 11.-13. OKTOBER

Jeg har ikke fået dem hængt op endnu da jeg flytter lige om lidt, og gerne vil ha’ dem oppe i min nye lejlighed heh.. Jeg har valgt disse da jeg synes, at de passer godt til mig og man kan gøre det til personlige plakater, som man kan se sig selv i. I kan se alle mulighederne HER. Der er også rammer til alle str. som de har til deres plakater HER. Jeg tænker, at nogen af dem skal være i mit soveværelse nu hvor min nye lejlighed er kæmpe i forhold til den jeg har nu.. Jeg glæder mig SÅ meget!Jeg er ekstremt glad for denne ‘Pink Lips‘ som jeg har valgt i str. 70x100cm, og meningen er, at som i ved  i’m a beauty blogger’ hah.. Så er det meningen, at den skal stå omkring der hvor jeg kommer til at ha’ mine produkter osv. Glæder mig til at jeg kommer helt på plads!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Ylva Nesheim
  11. oktober 2016 at 17:30

  Elsker dem!

 • Svar
  Sanne
  12. oktober 2016 at 7:24

  Bliver du boende i Holstebro?

Skriv en kommentar