KIM KARDASHIAN’S SIKKERHED ER PÅ NIVEAU MED EN PRÆSIDENT..!?

11. oktober 2016

Hey Sweeties! I sidste uge blev vi bombet fra medierne, at Kim Kardashian blev udsat for et voldsomt røveri i Paris. De var til noget fashion week tror jeg, og næsten hele familien var med. Der blev taget rigtig mange dyre ting, og Kim har været ret stille på de sociale medier, som også er ret forståeligt..BEAUTY TIP: DU KAN FINDE KIM KARDASHIAN’S DRUGSTORE BEAUTY FAVORITTER LIGE HER!

Nu har hende og Kanye hyret to tidligere agenter, så hendes sikkerhed kommer helt op på niveau med en præsident. Det synes jeg faktisk er på tide! Altså Kim er verdenberømt, og selvom hun “bare” er kendt for reality, har hun skabt et stort navn i forhold til mange store musikere, skuespillere osv. som ikke helt kan følge til tops hehe.. Der er ingen hemmelighed herinde på bloggen, at jeg er kæmpe fan af Kasdashian, og at jeg følger meget med i deres liv. I kan læse hele artiklen LIGE HER.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar