BLEV JAGTET AF ILLEGALE IMMIGRANTER…!

14. oktober 2016

Hey Sweeties! Her den anden dag  blev jeg udsat for en meget ubehagelig oplevelse, som jeg har tænkt mig at dele med jer herinde. Som i nok ved, så er jeg ved at flytte og skulle hen til  kommunen for at skrive under på nogle ting osv. Der var rigtig mange indvandrere, som mig selv og jeg kunne godt se at de var flytningene/immigranter. Det var ret ubehageligt faktisk fordi, at der blev peget på mig og snakket grimt da de nok ikke vant til og se en fyr med en anden baggrund gå med makeup, og jeg kan på en måde godt forstå dem, men jeg lod mig ikke vise, at det var ubehageligt så jeg smilede bare tilbage til dem.


Processed with VSCOcam with f2 preset


Da jeg skulle ud igen, stod de udenfor og røg smøger og da de så mig, så startede snakken og de blev ved med at kigge på mig på en meget ubehagelig måde og da jeg går forbi går den ene hen imod mig, og siger alt muligt som jeg overhovedet ikke fatter..? Udover noget med “are u girl..” eller den slags.. Jeg plejer at være cool hvis folk sviner mig til, og faktisk går videre, men her var jeg ren faktisk i chok! Der var flere mennesker, som kom hen for at spørge hvad der sker og om jeg er okay, jeg bryder helt sammen og forstår slet ikke hvad jeg står og er vidne til. Denne periode er ret hård for mig ds jeg er ekstrem stresset og er på farten hele tiden, så ja der skal næsten ingenting til før jeg bliver ked af det. Jeg snakker så i telefon med min veninde, og de bliver ved med at følge efter mig helt til apoteket, og står endda og venter på jeg kommer ud.. Der gik jeg heldigvis bare forbi hvor de spyttede efter mig, og jeg gik bare videre hjem. Jeg synes det var ret ubehageligt fordi, jeg ikke forstod hvad de sagde? Det helt forståeligt, at de skal vænne sig til alle de nye ting, som at de indvandre, som mig selv, sagtens kan være til det samme køn og gå med makeup hvis jeg har lyst. Jeg ved godt at de har en forestilling om at det kun er i vesten man er til det samme køn! Jeg er helt cool og okay guys efter denne oplevelse.. Jeg havde brug for, at komme ud med det herinde.. Jeg håber at i får en dejlig dag! Blogges ved.. xo


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Nicole Lizzi
  14. oktober 2016 at 15:46

  Du er præcis som du skal være skat! Sikke nogle tosser ?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. oktober 2016 at 16:00

   Tak min søde! Du har ret! De er nogle tosser uden respekt 🙂 <3

Skriv en kommentar