GIRL CRUSH: DISSE KVINDER ER DE SEJESTE

20. oktober 2016

Hey Sweeties! Selvom jeg er til mænd, så er synes jeg stadig kvinder er lækre, og alle er smukke på deres helt egen måde. Smukhed kommer både indenfra og udefra heh. Jeg har samlet de kendte kvinder, som vi kender herhjemme, som jeg både ser op til og syntes er super lækre. Jeg håber, at i vil synes om det guys!= SE MIN NYESTE VIDEO INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL LIGE HER!


ASTRID OLSEN 

Astrid er youtuber, forfatter og en af mine aller bedsteveninder. Alle skulle se Astrid’s fede videoer hvis man ikke allerede gør’ det. Hun er super dygtig, og hendes videoer sidder altid on’ point. Hun laver de fedeste lookbook’s og beauty tips. Hendes bog kan købes HER. Hop ind i gruppen “Olsensbanden” på facebook og følg med! Og hey.. Hvis i ikke følger hendes nye second kanal, så tjek den ud HER.KIM KARDASHIAN WEST 

I har efterhånden herinde fundet ud af hvor meget jeg er fan af Kim og resten af flokken fra Karadashian familien. Kim er helt klart den, som jeg er mest freak over heh! Hun har skabt en karriere, som få mennesker kan via. nettet og sin personlighed. Hun er en af de kvinder, som jeg synes er super sej og ser op til i bussines verden.


 


RIHANNA FENTY ♡

Igen.. Ved i hvor stor’ min kærlighed er til Rihana‘s musik, og jeg tror at jeg har hørt “Diamonds” mere end  100.000 gange! Rihanna har sin helt egen stil, som ingen andre kan komme op af. Hun synger så godt, og hendes sange er ekstremt betydningsfulde, og så er hun bare fucking sej! All time RiRi! ♡ Oprah Winfrey 

Hun er en af de SEJESTE kvinder i hele verden! Hun havde sit talkshow engang, som jeg flugte med i altid. Hun hjælper så mange mennesker og hun har oprettet en pigeskole i Sydafrika bla. Jeg ser meget op til Oprah!♡ Medina Danielle Oona Valbak ♡

Blev i overrasket? Heh.. Medina er mit idol number fucking ONE! Jeg er så heldig, at blevet en del af #Mevation, som Medina står bagved. I vinterferien går turen nemlig til Uganda hvor jeg skal med. Jeg kan slet ikke vente og er ekstremt taknemlig. Udover det, så kender i Medina med hendes ekstreme kærligheds sange, som altid bliver et hit. Min yndlings sang er… Ja den er svær.. Jeg elsker dem alle! ♡ Adele Laurie Blue Adkins ♡

Hendes stemme og personlighed er så smuk. Jeg kan græde til hendes musik fordi det er så smukt! Hun viser ikke hud som alle de andre (ikke fordi at det er et problem), men hun skiller sig ud og tør’ at vær’ sig selv på en helt egen måde. Jeg er fan.. Adele er så smuk!♡ Beyoncé Giselle Knowles-Carter ♡

Hun er så smuk og naturlig og kæmper for de sorte i U.S.A igennem hendes musik. Jeg er vokset op med hendes musik fra barndommen, og dengang var det gruppen Destiny’s Child, som var min aller FØRSTE cd haha.. Jeg er fan!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar