SÅDAN DROPPER DU FOLK DER IKKE GAVNER DIG GODT

22. oktober 2016

Hej Sweeties! Jeg ved godt, at det er svært at komme ud af en dårlig periode i sit liv, og nogle gange ved man bare ikke hvad man skal stille op med det hele og jeg forstår det 110%. Det kan vær’ mennesker, som ikke gavner dig godt og det er nemlig dette emne jeg kender alt for godt til og jeg vil  gerne hjælpe andre med, at komme med et bud på, hvordan man kommer ud af den trælse periode.= SE MIN NYESTE VIDEO ” HVORFOR GÅR JEG MED MAKEUP” INDE PÅ KANALEN HER!

Ærlig talt så virker det nemt.. Er de dårlig mennesker for dig? Så drop dem! Men det er lettere sagt end gjort. Det ved jeg! Hvis man holder af ham, hende eller dem og de ikke er særlig søde ved en eller fornuften ikke er den bedste, og man bare vil ud af det og stadig elsker dem højt, eller bange for de går imod en fordi man vil gå imod dem, hvad skal man gøre..?! Det er helt normalt at man er ked af det eller bange for, at miste andre.. Men noget jeg har lært er, at hvis de alligevel ikke gavner mig godt og altid skal gi’ mig dårlig mave, vil det så ikke være bedre at være igennem en ked af det periode, og så komme ovenpå og komme videre..? Det har virket på mig! Det er super hårdt, og det er slet ikke sjovt at miste eller droppe folk, som man holder utrolig meget af. Det kan godt være, at man føler sig ensom lige efter man er kommet ud af et dårligt forhold eller dårlige mennesker, men man er aldrig ALENE! Selvom det godt føles sådan.. Der findes virkelig mennesker, som intet gavner godt udover problemer og hovedpine og dem skal man bare undgå og glemme.. Man kommer over dem, og du får nye mennesker, som du kan skabe et sundt og fornuftig forhold med.. Det kræver at man selv vil det og det er vigtigt.. Husk det!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar