♡ TOM FORD BEAUTY SAMLING

oktober 31, 2016

Hi guys! Jeg har samlet min samling af mærket Tom Ford Beauty i dette indlæg, som jeg gerne vil dele med jer eller jeg glemte lige at ta’ billeder af Brow Sculptor, som er en af mine yndlings bryns produkter heh.. Jeg ved godt, at mærket er ret dyrt, men lidt luksus makeup må man godt eje og som jeg har blogge om herinde, så får man hvad man betaler for. Har I prøvet noget fra mærket..?Tom Ford Beauty kan købes hos alle Magasin’s butikker i landet (ved ikke lige hvor mange vi har haha) elles kan i kigge rundt online hos Magasin HER. Men jeg vil fortælle lidt om, hvad jeg syntes om de produkter jeg ejer, og det skal også lige siges at jeg har brugt min Skin Revitalizing Concentrate op, som er et hudpleje produkt fra mærket og jeg skal helt sikkert ha’ den igen! Ladies hvis I skal finde en god julegave til daddy, bror eller kæresten så kig forbi Tom Ford‘s i Magasin og prøv deres parfumer..! Jeg siger jer i bliver forelsket! Jeg har nemlig Black Orchid Eau de Parfum og det er min yndlings! Nå tilbage til makeuppen..Tom Ford Bronzing Primer HER || Tom Ford  Traceless Perfecting Foundation SPF 15 HER || Tom Ford  Illuminating Primer HER | Tom Ford Ultra Shine Lip Gloss HER

Jeg er kæmpe fan af de to primere jeg har, og jeg bruger dem også når jeg skal være ekstra lækker heh.. Tom Ford Beauty er virkelig bare til, når du gerne vil være lidt ekstra speciel og tilføre lidt ekstra, hvis du spørger mig. Jeg har brugt Bronzing Primer til ‘Full Face Highlighter Challenge‘. De er ikke ekstremt skrigene you know, men mere sådan hvor der er en skøn  glød og alligevel ikke meget unaturligt, selvom der kommer foundations og hele lortet ovenpå hah.. Jeg skal helt sikkert ha’ den nye Full Cover Waterproof Foundation/Concealer, som har flere farver til os dark skin. Den jeg har nu er jeg også glad for, og den er super god. Dog skal den altid blandes med en mørkere foundation.Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo HER || Tom Ford Shade & Illuminate HER || Tom Ford Shade And Illuminate Brush HER || Tom Ford Cream Foundation Brush HER.

Mit nyeste produkt er Skin Illuminating Powder Duo, som jeg har ønsket mig i long time! Sidst jeg var i København var jeg forbi derinde og jeg kunne simpelthen ikke lad vær’ med at købe den! Jeg super glad for Shade & Illuminate #Intensitytwo (der findes nemlig to farver). Det er cream produkter til contour and highligter, og igen elsker jeg dette produkt netop til det naturlige look, da jeg ikke all time’ har det vilde look. Jeg elsker det! De to børste hår er rigtig gode og jeg  bruger dem også tit.. Dog vil jeg ikke kaste så mange penge efter dem, da andre børster kan være ligeså gode som dem. Tom Ford Ultra Shine Lip Gloss HER || Tom Ford Lip Color HER || Tom Ford Nail Lacquer HER.

Jeg ELSKER Tom Ford’s læbeprodukter!! Jeg er helt crazy in’ love over Ultra Shine Lip Gloss!! For en lipgloss er prisen 330 kroner og det simpelthen alt for mange penge I know.. Men jeg kan også sige, at man får bestemt hvad man betaler for! Jeg er også glad for Lip Colour læbestifterne, som er ekstremt pigmenterede og de holder længe. Jeg vil SÅ gerne ha’ farven Blush Nude og prøve deres matte læbestifte. Ingen neglelakke holder længe synes jeg og der kan jeg ikke se forskel. Dog er de ret pæne guys.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Leave a Reply