UNDSKYLD..!

november 7, 2016

Hi guys! UNDSKYLD virkelig! Jeg har ikke blogget i en hel uge og det ved I også godt hvorfor.. Jeg er i flytterod lige nu eller det går den rigtige vej nu, og puha hvor er det hårdt at flytte.. Jeg vil lige dele lidt hvordan jeg har det og generelt alt omkring mig. JEG SAVNER JER! Altså jeg ved godt at det kun er en uge…→ SE MIN NYESTE VIDEO INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL ‘KÆMPE IKEA HAUL’ LIGE HER

Jeg har det godt og er glad! Jeg elsker den nye lejlighed og nyder den fuldt ud. I kan se en video lige HER (eller inden jeg flyttede ind) heh.. Ellers tilføj min nye snapchat: hamsayassinyt, som jeg kommer til at bruge fremover. Jeg laver helt bestemt en room-tour.. Ja altså jeg vil bare skrive hej hurtigt.. Jeg lever stadig og bloggen er i live!! Nu vil jeg rode videre.. Blogges ved!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Leave a Reply