SÅ ER JEG TILBAGE – HVAD ER DER SKET..?

1. december 2016

Hi guys! Så er jeg tilbage efter jeg knapt nok har blogget i hele november, og det har jeg virkelig haft brug for og jeg vil selvfølgelig forklare jer hvad der er sket siden at jeg ikke har blogget. Det har været en hård periode, men jeg er også blevet klogere på rigtig mange ting. Glædelig 1. December til jer alle sammen!Som jeg har skrevet herinde et par’ gange, så er jeg jo flyttet ind i en helt ny lejlighed (ja der kommer en room-tour inde på min YouTube-kanal når alt er kommet på plads.) Jeg havde dybt seriøst regnet med, at efter en uge så var alt kommet på plads og der tog jeg fejl! Ugen efter jeg var flyttet og var ret stresset generelt med flytningen og jeg valgte at sortere i alle ting, som makeup tøj og næsten alle mine møbler er helt nye så de skulle samles osv. Jeg har diagnosen “angst” og har levet med det de sidste 5-6 år med medicin, og det har efterhånden dæmpet sig så meget, at jeg var kommet ned på medicin sidste års tid faktisk. Jeg sad i en bil på vej til Herning for tre uger siden, og bang så kom den angst op igen som jeg havde glemt, men alligevel husker for bare et år siden. Det var så ubehageligt, og jeg kunne slet ikke forstå at den kom tilbage og jeg var helt knust og ked af at jeg nu skulle igennem det hele igen. Jeg kom op på medicin med det samme igen, og i knap 3 uger lå jeg med panikangst herhjemme. Jeg er  faktisk STOLT af mig selv fordi jeg har kæmpet imod det på så kort tid, og jeg er faktisk ved at komme helt tilbage igen nu (ikke helt) men jeg har fået det SÅ meget bedre og jeg gjorde præcis hvad jeg plejede. Jeg havde det skidt når jeg stod i butikker, især i køer og jeg var faktisk bange for,  at komme udenfor, men alligevel gjorde jeg det. For det her skulle ikke få stoppet mine planer og mit liv igen. Jeg har været inde og læse meget om angst, og jeg skal nok komme med en video inde på min YouTube-kanal hvor jeg vil fortælle meget mere om det + hvordan jeg har håndteret det. Jeg forstår udmærket godt jer, som slet ikke kender til angst og hvad det er for noget og det er helt okay! I er velkommen til at skrive herinde eller maile mig hvis i har lyst. Det sådan mere hvorfor jeg ikke har været aktiv herinde, som jeg vil forklare jer omkring. Jeg træner og spiser ekstrem meget sundt igen og det hjælper helt vildt på det hele og jeg tror faktisk, at jeg vil dele opskrifter med jer fremover da jeg er gået helt all in med vægten og jeg glæder mig virkelig til at se mig selv udvikle mig igennem på den front igen. Vi blogges ved snart! xo


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar