PRINSESSER FRA BLOKKEN…?!

6. december 2016

Hi guys! Jeg kom i dag frem til, at jeg vil skrive lidt om programmet “Prinsesser Fra Blokken” som har sidste afsnit på DR3. I kan se alle afsnit lige HER (det er gratis). Jeg har fulgt godt med og programmet har virkelig fanget min opmærksomhed og det har givet masser af tanker, som jeg vil dele med jer herinde.FOTO: En artikel fra Politikken

Programmet har fået meget opmærksomhed fra medierne, og det forstår jeg også godt. Det er nogen hudløst ærlige piger, som ikke har haft den fedeste barndom og gået igennem mere end nogen anden har. På trods af deres alder unge alder så virker nogen af dem meget voksne. Jeg syntes de er pisse seje og jeg er fanget af dem alle på hver deres måde. Ingen er perfekte. Om du er pisse rig og lever i Nordsjælland eller vestegnen. Ikke alle punkter, men i nogle punkter kan jeg genkende mig selv i dem, selvom jeg aldrig nogensinde har taget stoffer eller levet det liv som nogen af dem har, så kan jeg sagtens se mig i at man bliver svigtet i en meget tidligt alder, men fester meget og alligevel er man sig selv. Jeg bliver sur når jeg ser at folk skriver “de går kun med makeup fordi de ingen selvværd har” og meget andet, som jeg ikke engang vil skrive her. Hold nu op! Jeg går selv med makeup og jeg elsker at kunne gøre noget ud af mig selv. Jeg tror ikke helt nogen har forstået ideen endnu? Nogen går med ekstrem MEGET makeup, som man virkelig kan se det og andre elsker det naturlige look og sådan er det bare. Det har intet med at man hader sig selv og gøre. Alle har lov til at gøre hvad de vil, uden man skal dømmes på, at man har det skidt med sig selv fordi man ligger ekstra meget makeup. Jeg slapper af og nyder og ha’ makeup på og så er jeg jo beauty blogger og det er min pasion og hobby! Hader jeg mig selv? NEJ! Nok om det. Jeg har kæmpe respekt for disse piger fordi at de viser hvem de er og ingen af os udefra kan nogensinde 110% forstå hvorfor de gør’ som de gør.  Alle har en fortid og jeg er ret sikker på, at de alle hver især har et kæmpe hjerte. Jeg vil høre hvad i synes om programmet? Hvad tænker i om det? Blogges ved snart!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar