TILBAGE TIL BARNDOMMEN MED NIVEA

12. december 2016

Hi guys! Jeg havde en meget træls dag her den anden dag og gik i min helt egen verden. Der kom en pakke til mig (PR) og da jeg åbnede den blev jeg helt vildt glad da jeg så at det var Nivea, som jeg faktisk har blogget meget om herinde førhen, men i ved jo at der hele tiden kommer nye mærker og som beauty blogger skifter man hele tiden ud. Men noget jeg ALDRIG glemmer er Nivea. Jeg har brugt deres produkter siden barndommen og det er altid noget der fungerer for mig og jeg er ved at falde tilbage til det gamle mærke igen.Nu hvor jeg nævnte bardommen så var NiveaCreme” altid en hitter og jeg husker at jeg altid har brugt den. Det gjorde hele vores familie faktisk og jeg har helt glemt hvor fantastisk den var! Jeg bruger den allerede igen nu og især her i vinteren er den ekstra god da den er ret tyk i det (i like it). Nivea er jo også bare et mærke vi kender godt i dag og de kommer med så mange nyheder all time og jeg kan efterhånden ikke følge med hehe. Jeg vil lige vise jer nogen af de produkter, som jeg modtog og når jeg har testet dem skal jeg nok skrive om  det herinde eller lave en video omkring det på min YouTube-kanal.► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar