NU ER RIMMEL LONDON OS MED..!

13. december 2016

Hi guys! Matte læber er en hitter og det har det været ret længe nu. Jeg elsker selv matte lipsticks og har prøvet rigtig mange nu. Jeg må indrømme at jeg faktisk er træt af HELT matte læber og er gået hen af mod det glossy look igen. Faktisk bruger jeg altid en matte læbestift og så en gloss oven på da det holder længere.Jeg blevet lidt mere fan af mærket Rimmel London siden at jeg lavede videoen “Jeg Tester Rimmel London” og nu har jeg i et  par uger testet disse læbestifer, som faktisk har overrasket mig ekstremt MEGET! De er matte i finish og pigmenterne på dem er høj! Hvilket jeg virkelig går efter når det især kommer til matte lipsticks. Endnu fedt at alle kan være med her! Lige nu kan du få 3 for 2 pris i Matas (jeg bemærkede det lige da jeg var inde for at søge på priserne, så nej dette indlæg er ikke betalt eller sponsoret). Anyways så koster de normalt 79,95 kr i Matas. Nr. 700 er min yndlings med en brunlig lip liner!► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar