JEG LAVEDE ET SEXTAPE…

14. december 2016

Hi guys! Jeg lavede et såkaldt SEX TAPE, for et stykke tid siden. Jeg finder så ud af, at det er kommet i hænderne på de forkerte og at de har tænkt sig, at poste det her på Facebook og sende det til mine venner og familie. Så jeg tænkte, at hvis jeg kommer dem i forkøbet og selv poster det her sex tape på Facebook. så er der ingen, der kan udstille mig eller få mig ned med nakken. Om jeg flover mig?


11373885_610577982418535_2111400512_n


Selvfølgelig flover jeg mig, men vi kvajer os allesammen engang imellem. Intet værre end en bitter idiot, der prøver at få en helt ned på bunden. Håber i kan være lidt afslappet omkring det, da det er lidt hårdt for mig.. Og undskylder på forhånd til folk der føler sig stødt over det. Jeg har lagt linket til den i kommentar da nogle godt kan blive stødt. 


Haha… Den var god! Jeg elsker denne og håber, at i synes at det var sjovt! Kender i flere..? Blogges ved!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar