CHRISTMAS SALE OP TIL 60%

15. december 2016

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Miinto.dk)

Hi guys! Jeg vil tippe om at Miinto.dk har op til 60% rabat i dag på tusindvis af mærker både til damer, mænd, børn osv. Jeg har fundet nogle ting, som i fyre derude kan gi’ til mor, søster eller kæresten. Tilbuddet kører resten af torsdag og hele fredag d. 16/12 indtil midnat.Kvinder elsker tasker. Farven beige et ret populært hit lige nu, og jeg er ret sikker på, at kvinden i dit liv vil elske at få disse ting heh.. En vase fra Kähler er også en ret god gave. Der er som sagt tusindvis af gode rabatter lige nu på hjemmesiden.

x 1. Bianco – Pink T-bar Sandal HER || 2.  IDUN – Lipsticks Matte HER || 3. BelSac – Taske HER || 4. Michael Kors – Selma Taske HER || 5. Créton – Emmie Gardigan HER || 6. Kähler – Omaggio Vase HER. x


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar