SKAM SKAM SKAM SKAM….?!

21. december 2016

Hi guys! Jeg er nødt til at se denne serie SKAM nu! Alle går amok, og jeg mistede faktisk lysten til at se serien da den var overalt på facebook og jeg er typen der hurtigt bliver træt af at se på de samme ting 24/7, men nu må jeg altså se serien.. Ser i serien og hvad synes i om den…?Jeg er ret sikker på at serien har hjulpet mange unge og jeg læste her den anden dag, at det havde hjulpet nogen unge til at springe ud og der fangede det min interesse! Jeg har blogget om hvordan jeg sprang ud herinde (i kan læse hele indlægget her). Men nu vil jeg se SKAM i ferien og skal nok vende tilbage med hvad jeg synes! Måske bliver jeg fan..? Hvem ved! Forresten glædelig juleferie!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


  • Svar
    bysembler
    30. december 2016 at 15:46

    Har du fået set serien? Og hvad synes du om den skat? ❤

Skriv en kommentar