20% PÅ M.A.C COSMETICS LIGE NU..!!

28. december 2016

Hi guys! I går sad jeg og kedede mig lidt og da jeg tjekkede min mail, så jeg at maccosmetics.dk havde 20%..!! Jeg ved at mange elsker mærket og ikke altid vil bruge ekstremt mange penge på det og her har I nu muligheden for både fri fragt (når i har købt for 350) + 20% på alt udover VIVA GLAM. Jeg ELSKER mærket og jeg har efterhånden en del selv og i dette indlæg vil jeg guide jer til de produkter i kunne starte med hvis i ikke har prøvet det endnu.M.A.C  Prep + Prime Highlighter: Highlighterpen som du kan bruge til mange ting. De findes i flere farver, og kan både bruges inden man dækker med pudder og efter. De lysner op og man skal virkelig IKKE bruge særlig meget.

M.A.C  P+P FixMineralize Charged Water: Jeg har snakket om disse to produkter så mange gange og jeg har et forbrugs problem haha.. Det er simpelthen det bedste af det bedste! Jeg kan ikke bruge makeup uden disse og slet ikke P+P Fix! Ens makeup sidder bedre og gør’ det ekstremt lækkert at se på (det er ikke setting spray). Trust me.. Prøv dem! I kan evt. starte med rejsestørrelsen HER.

M.A.C Conceal And Correct Palette: OH MY GAARD! Jeg elsker denne og det ved i! Jeg har faktisk købt en backup da min første snart er done. Der er intet andet og sige end at den er fantastisk og alt i en you know.. Det er den bedste til at dække med nogensinde and you need this!

M.A.C Studio Fix Fluid & Face And Body Foundation: Mine to yndlings foundations fra M.A.C, som jeg virkelig er glad for. Alle kender Face And Body og det er den bedste foundation til alt generelt da den er herlig at ha’ på og ekstrem naturlig. Den anden er til gengæld meget dækkende og mat at ha’ på (uden du kan mærke det) jeg har snart brugt min op, og skal ha’ den igen!

M.A.C Extended Play Gigablack Lash: Denne kender i nok også og igen synes jeg det er en fantastisk mascara til hverdag hvis man gerne vil ha’ no makeup look. Jeg bruger den mest til mine under vipper.

M.A.C Full Lash Curler: Jeg har haft min i et år og et par måneder og jeg har aldrig haft problemer med den eller tabt den der gummi fra den, som jeg har fra alle andre øjenvipper bukker. Jeg bruger ikke andet når jeg vil bukke mine vipper og jeg ved at du vil elske denne.

M.A.C Mineralize Skinfinish Natural: Min yndlings pudder EVER! Den kan også bruges til bronzer og jeg har den med i min taske all time. Den er let og ekstrem behagelig at ha’ på. Man ser IKKE purret ud den er meget let.

M.A.C Studio Fix Powder Plus Foundation: Et af de produkter, som M.A.C er mest kendt for og det er ret forståeligt heh.. Jeg har før snakket meget om denne og jeg kan kun sige, at i skal ha’ fat i den. Den dækker så godt og kan bruges oven på alt andet.

 ♡ M.A.C Lip Liner & Liptensity Lipstick: Jeg bruger altid M.A.C’s lip liners (Chestnut er min bedste ven hehe..!) Der er rigtig mange farver både med Pro Longwear Lip Pencil og den “normale” Lip Liner. De holder længe og er pigmentret. I kender M.A.C’s læbestifter ret godt og alle elsker dem. Jeg vil også fortælle om deres nyeste Liptensity Lipstick, som er ekstremt pigmenteret og  oveni super behagelig at ha’ på. Der er mange farver og i kan se dem HER.


 ► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar