JEG KOMMER IKKE TIL AT SAVNE 2016..!

30. december 2016

Hi guys! Nu slutter dette år og som altid vil jeg skrive lidt omkring hvordan året har været og ønske jer alle sammen et godt nytår selvfølgelig. Sæt dig godt til rette for dette indlæg er lidt langt,  hvor jeg vil fortælle omkring det hele imens alle nok fortæller om hvor godt deres år har været (ja jeg nok den eneste som har haft et skidt år åbenbart) no hate.. Men det vælter med statusser omkring dette og det helt fair nok.Jeg skal først og fremmest være taknemlig for, at jeg bor i et dejligt land som Danmark uden krig og frygt, som sker rundt omkring verden.. Jeg håber og virkelig ønsker mere fred i 2017. For mig personligt, så har jeg haft rigtig meget modgang og året har været ekstremt øv meget af tiden,  hvilket jeg bare ikke altid skriver om herinde  – men i sommers lavede jeg en video omkring, at jeg havde brug for at være ærlig (se videoen her). Det har været et ond cirkel og nogle gang kan man bare ikke sætte ord på hvorfor man har det, som man har det. Det har jeg virkelig haft svært ved indtil at jeg købte en note bog, som jeg skriver ned i hver aften. Jeg har snakket med Medina om det, og hun gav mig inspiration til det. Et af mine højde punkter er, at jeg har mødt hende og fået en masse fedt op at køre med hende og #Mevation, som i kommer til at høre meget mere om i 2017. Jeg er taknemlig og det skal man huske at være i de hårde perioder. Jeg har ikke magtet at dukke op til events, fester eller guldtuben i år fordi jeg aller mest har haft lyst til at være alene og være deprimeret. Jeg fik tilbagefald med panikangst midt i min flytning og det gjorde bare ikke det hele bedre. Jeg tror at det kom af, at jeg bare havde haft et træls år oveni. Jeg er flyttet ind i et nyt sted (læs her) og som jeg fortalte om i min sidste video inde på min YouTube-kanal, så er jeg en meget sensitiv person, som har brug for de rigtige rammer og det går hånd i hånd med mit ADHD. Jeg er stolt af mig selv og aldrig giver op i de hårde perioder, som jeg så småt er ved at komme ud af igen. Jeg glæder mig til et nyt år, nye kapitler, rejser og drømme som bliver til virkelighed. Jeg ønsker jer alle sammen et godt nyt år og håber at i kommer ind i det nye år med dem i holder af. Pas på jer selv og rigtigt godt nyt år! Vi ses i 2017.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar