POPSOCKETS ER KOMMET TIL DK + RABATKODE..!

8. januar 2017

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med popsockets.dk)

Hi guys! Ved i hvad Popsockets er..? Det er nyt for mig ihvertfald eller har nu afprøvet det i noget tid. Det skulle være ret stort i udlandet og hvis i Googler det, så kan i også se at Kylie Jenner, Gigi Hadid og mange flere bruger det. Herhjemme kan det købes hos popsockets.dk – hvor jeg også har fået en rabatkode på 10% som i kan benytte jer af. Det er en slags dims kalder jeg det heh.. Den er super cool når man tager selfies, som “holder fast i noget” hvis i forstår..? Den er praktisk og jeg er blevet så glad for min, som faktisk hedder Hamsa.


PicsArt (1)


 x MED RABATKODEN HAMSA GIVER DET 10 % HOS POPSOCKETS.DK HER x

Jeg bruger som sagt min meget,  især når jeg flasher selfies heh.. Den jeg har hedder Hamsa og det var oplagt at jeg skulle ha’ den,   men der findes rigtig mange forskellig kollektioner og jeg ved den sorte er den som Kylie Jenner bruger. I kan se dem alle HER. Det er de ægte eller  originale.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar