SÅDAN FJERNER DU ALLE TYPER MAKEUP MAKEUP FRA TØJ..!

9. januar 2017

Hi guys! Kender I det med at man får makeup på sit tøj og man bare ikke kan få det væk..?! Kender det alt for godt and I hate it guys.. Jeg tænker at jeg vil give jer nogle råd, som jeg har Googlet mig frem til + afprøvet efterfølgende som endda virkede! Hvis I har andre tips må i gerne dele dem med mig i kommenterfeltet tak.x Selvbruner og bronzerGør’ pletten våd ved brug af koldt vand. Brug derefter en ren makeupsvamp og en lille smule opvaskerens, og gnid forsigtigt på pletten.

x Flydende og crememakeup: Tag en kniv, og skrab forsigtigt al overskydende makeup. Derefter skal du bruge en isterning, som du kører over pletten indtil den begynder at smelte. Koldt vand hjælper med at løfte pletten, og ved at bruge en isterning, kan du målrette pletfjerningen.

x Læbestift: Sprøjt noget hårlak på pletten, og lad det sidde et par minutter. Derefter skal du dyppe et par papirservietter i koldt vand, og duppe (ikke gnide!) på pletten. Gentag efter behov.

Puddermakeup: Lad være med at prøve at børste det af med fingrene, da makeuppen blot udtværes. I stedet skal du blæse det væk med kold luft fra din hårtørrer. Hvis der sidder rester tilbage, så snup et par nylonstrømpebukser, og kør dem let henover for at fjerne det overskydende. Samme trick gælder for rouge og øjenskygge.

x Eyeliner og mascara: Tilfør en lille smule oliefri makeupfjerner på en vatrondel, og dyp det forsigtigt på pletten. Derefter skylles pletten med koldt vand, for at bortrense resterende makeupfjerner.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Simone Sembler
    9. januar 2017 at 18:49

    Uh! Tak fordi du gider dele dine tips skat. Har tilføjet den til farvoritter så jeg altid har den liggende ?

    Kys

Skriv en kommentar