TESTER M.A.C COSMETICS PÅ DYR?

1. februar 2017

Hi guys! Jeg har længe villet lave dette indlæg og nu har faktisk fået nok. Hver gang jeg poster et billede med produkter fra M.A.C Cosmetics (fordi at det er mit yndlings mærke) SÅ bliver jeg svinet til og der er ALTID en eller anden der skal komme med en helt side lang roman om, at mærket tester på dyr. Men passer det? Jeg har undersøgt det og jeg må skuffe rigtige mange folk, som mener det.Nu skal det ikke lyde, som om at jeg hader dyr for det gør jeg ikke. Jeg elsker dyr og skal selv have en lille vovse. Men inden folk går amok over at et mærke tester på dyr hvad så med medicin? Jeg får medicin hver dag for ADHD og jeg ved 110% at det bliver testet på dyr og det gør’ alt medicin. Jeg synes det er dobbeltmoralsk! Men nok om det. M.A.C TESTER IKKE PÅ DYR! Læs alt om det på den danske hjemmeside HER. Det eneste sted der bliver testet er i Kina og det gør M.A.C alt for at stoppe. Jeg forstår ikke at folk sætter sig så lidt i tingene inden de råber højt. Man må slet ikke teste på dyr i EU! At det bliver testet i Kina betyder ikke, at mærket tester på dyr. EU & USA kræver ikke, at produkter som er testet på dyr i andre ikke må sælges i EU eller USA. Det er Kina der tester på dyr og ikke mærkerne. Jeg håber i har fået forståelse for det og i må gerne trykke på linket så I kan læse meget mere om det HER. Vi blogges ved snart! xo

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 • Svar
  Angie Davidsen
  2. februar 2017 at 9:38

  Jeg også selv vild med MAC, men det fordi at folk ikke køber, for netop at få MAC til endte ikke at sælge til Kina, fordi de føler at ved de sælger til Kina, så er de for at teste på dyr, eller de tester på dyr.

  //Angie

  • Svar
   Hamsa Yassin
   2. februar 2017 at 12:53

   Hej Angie! Den forstår jeg ikke. Hvad mener du? <3

 • Svar
  Palma
  22. april 2019 at 0:51

  Så længe et mærke sælger i Kina støtter det op om at blive testet på dyr. Vil et mærke ikke testes på dyr så skal det ikke blive solgt i Kina så længe de har den lov

Skriv en kommentar