ABH – GLOW KIT ULTIMATE GLOW..!

9. februar 2017

Hi guys! Jeg har virkelig glædet mig til at lave dette indlæg for jer og kan slet ikke få nok af at kigge på denne lækre Glow kit ultimate glow fra Anastasia Beverly Hills! I ved at jeg er helt crazy in’ love over dette mærke og nu kan dette produkt også købes herhjemme i Danmark!


Som jeg har nævnt herinde på bloggen før så kan man få de fleste produkter fra Anastasia Beverly Hills hos finestcosmetics.dk, som er den danske hjemmeside. Jeg har swatches fra palletten og i kan se lige her under hvor pigmenteret de er (som altid fra ABH). Jeg er kæmpe fan! Link direkte til Glow kit ultimate glow HER.


Intense payoff: Complementing shades / Ultra-fine formula won’t leave shimmer particles / Smooth, even glow that lasts. Shimmering Luster: Snow – True icy white with platinum reflect / White Sand – Warm beige with a gold reflect / Golden Dawn – Warm amber with a gold reflect. Metallic Pearl: Sunray – Warm copper with a peach gold lustre / Amber Gold – Warm rose with a gold lustre / Hot Sand – Warm bronze with an amber lustre.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Emilie Norbye
    9. februar 2017 at 20:30

    Hold da op, jeg elsker amber gold og hot sand !!

Skriv en kommentar