ALDRIG PRIKKE BUMSER UD MERE..!

februar 14, 2017

Hi guys! I kender godt det der med at prikke bumser ud og det er faktisk lidt spænende syntes jeg selvom det er ret nasty you know. Jeg ka godt li’ at prikke dem ud og jeg forfryder altid lige bagefter fordi jeg får et dum ar og det vil jeg bare ikke mere nu! Jeg vil nemlig gerne vide hvordan i kan lad helt vær med det..?


= BILLEDET HER ER EFTER HVOR JEG HAR PRIKKET I EN BUMS OG DET ENDER ALTID MED AT JEG FÅR GRIMME AR, SOM UDVIKLER SIG TIL PIGMENTFEJL..


Jeg vil gerne høre hvordan i undgår at prikke bumser ud hvis i kan helt lad vær? Jeg har så svært ved det i perioder, men i andre perioder føler jeg faktisk, at jeg kan lad helt være, men ikke helt igen hvis i forstår. Jeg har prøvet det med at putte tandpasta på inden sengetid, men tror ikke helt på at det er sundt selvom det godt kan hjælpe med at fjerne bumsen. Har i råd? I need! Blogges ved. xx

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Leave a Reply