BLACKUP ER KOMMET TIL DANMARK..!!

22. februar 2017

Indeholder affiliate links

Hi guys! Jeg har virkelig glædet mig til at lave dette indlæg til jer og især til mine skintones babes heh.. Mærket blackUp kan nemlig købes nu hos Nordicfeel.dk, som I ved er en af mine yndlings hjemmesider når det kommer til beauty. Jeg har testet disse produkter længe nu, og kommer nok til at lave flere indlæg, så det hele ikke ender for langt og kaos.


IMG_0190IMG_0189

Full Coverage Cream Foundation HER. Er en af de to foundations, som jeg har testet. Den er alt for full covergae til mig. Det betyder tit for mig, at farven ændrer sig hurtigt og bliver alt for rødlig. Jeg har heller ikke særlig mange af den slags foundation da jeg synes det er ubehageligt at ha’ på hele dagen.

Matifying Fluid Foundation HER. Holy fuck! Det er nok en af de bedste foundations jeg har prøvet længe!! Den er så lækker, pigmentret og let, selvom der står at den bliver mat (det gør den os) men ikke på den måde, som hvor det hele bliver mat og ekstrem cake, cake, cake you know. Den er fantastisk og holder hele dagen! Den skal I prøve.


[easy-image-collage id=15016]

Perfect Matifying Primer HER. Jeg har virkelig, sådan for real virkelig gerne ville prøve denne primer siden jeg så den på YouTube, og jeg har seriøst ikke prøvet andet siden jeg fik den. Den er perfekt hvis du nemt bliver shine, som jeg selv bliver hen ad dagen hjælper den meget på at holde det væk. Jeg bruger en meget lille smule af den, og den er helt bestemt en af mine favoritter lige nu.


[easy-image-collage id=15021]

Blush #NeonOrange & #IcedChestnut HER. Disse blush er crazy pigmenteret, hvilket jeg fortækker altid et produkt skulle kunne levere. jeg har faktisk bemærket, at ikke alle er glad for at alt er pigmenteret hvilket jeg IKKE forstår. Jeg er SÅ glad for dem! Jeg kommer til at lave flere indlæg med dette mærke da jeg er ved at teste flere af produkterne. Vi blogges ved snart! xo

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar