GOODIEBOX FEBRUAR 2017 – “THE BIG FIVE”

februar 23, 2017

Indeholder affiliate links

Hi guys! Hurra for Goodiebox, som fylder fem år! Hold nu op hvor tiden flyver afsted og jeg har næsten været med fra starten og det er helt vildt at tænke på at Goodiebox fylder hele fem år! Tillykke mange gange herfra! Vi kan alle blive enig om, at menneskerne bag Goodiebox er ekstremt søde og altid hjælpsomme. Tak!


 = Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med 5-7 beautyprodukter til en værdi på over 500 kr LIGE HER..!


Når Goodiebox lover, at det bliver stort så holder de os på det! Denne måneds indhold er AMAZING! Der er virkelig gode produkter, og igen noget alle kan bruge. Jeg er helt crazy in love over alle produkterne faktisk, og jeg elsker virkelig at prøve noget nyt! De sidste fire år har jeg lært mange nye mærker at kende igennem Goodiebox, og jeg er så  taknemlig for det. Måneds indhold og links til alle produkterne finder I længere nede i indlægget..x Måned’s indhold: SLEEK MAKEUP x i-Divine HER | LUXIE BEAUTY x Round Blender Makeup Brush HEREMITE MAKEUP x Diamond Cream HER | HEVI x Body Sugaring HER | UNANI x Dermo Defense Face Mask HER  x

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Reply
  Camilla
  februar 23, 2017 at 8:28 pm

  Er helt vild med boksen, har den også selv? Men Woaw, elsker dine billeder!??

 • Reply
  julieschnoor
  februar 23, 2017 at 9:57 pm

  Det er da nogle super lækre produkter, jeg har overvejet at købe. Synes du det er pengene værd de fleste måneder? 🙂

Leave a Reply