SKADER HASH ELLER IKKE..?! (VIDEO)

1. marts 2017

Hi guys. Hvis man har fulgt min blog siden d. 2 september 2013 (da jeg startede bloggen) holy fuck.. I år fylder vi fire år…?! Anyways så har jeg for et par år siden fortalt om en af mine største hemmeligheder, som var første gang jeg røg hash, der fik jeg et hashpsykose. Læs det indlæg, som jeg lavede dengang lige HER.


= I KAN SE ” DA JEG FIK HASHPSYKOSE INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL HER!

Det SKAL lige siges, at ikke alle får en hashpsykose første gang. Det er vigtigt for mig og skrive, at jeg ikke har noget imod hash, og hvis folk vil sluge det i sig, så er de mere end velkommen! Jeg dømmer hverken eller synes at det er dumt. Dette er MIN oplevelse og hvad jeg har gået igennem siden. Jeg fortyder det ærlig talt ikke for jeg lært det på den hårde måde, og jeg har aldrig i mit liv tænkt mig at prøve det igen. Selvom jeg stadig er på medicin, og det stadig kan påvirke mit liv, så havde jeg ikke været her hvor jeg er i dag foruden. Jeg har accepteret det, og angst er blevet min gode ven da jeg har lært at kontrollere den. Det vil jeg blogge om en anden gang! Men JA hash skader, ihvertfald hvad jeg har oplevet. Blogges ved! xo

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 

    Skriv en kommentar