NILENS JORD: NU MED MATT LIPS..!

28. marts 2017

Hi guys! Længe siden herinde på bloggen (jeg laver snart en update omkring det hele). Dette indlæg skal handle om noget helt andet, som jeg har glædet mig til at blogge om! Jeg har efterhånden snakket en del om mærket Nilens Jord herinde + YouTube-kanal. Jeg elsker Nilens Jord og de har for noget tid siden holdt et event hvor jeg desværre ikke kunne dukke op alligevel – så de sendte mig nyhederne for denne sæson.Jeg modtog alle de lækre nyheder! Jeg vil vise jer dem hen af vejen, men i dette indlæg skal i se disse helt nye ‘MATT LIPS‘ fra Nilens Jord. Jeg har prøvet dem i et par’ uger nu og jeg synes de er okay – jeg synes ikke, at de blive matte med det sammen desværre. Der går 10-15 minutter, og det er lidt lang tid synes jeg. Jeg syntes farve udvalget heller ikke er det helt store – men det er deres første lancering, så lad os lige give dem en chance heh.. De kan sagtens bruges, og jeg bruger dem selv især farven nummer #910 med en brunlig lip liner you know, I love nudes! De dufter ikke af noget da Nilens Jord ikke bruger parfume i deres produkter (ja tak!) Hvis du gerne vil ha’ matte læber, som kan smitte af og ikke er helt matte som MATTE, så er dette produkt noget for dig. Har i prøvet dem..? Blogges ved snart. Love H


 ► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar