THE BODY SHOP – ALMOND MILK & HONEY

4. april 2017

Hi guys! For et par’ uger siden fik jeg tilsendt The Body Shop‘s nyeste serie, som hedder Almond Milk & Honey og jeg har testet den de sidste par’ uger. Jeg vil vildt gerne dele min mening omkring denne lækre serie med jer! Forresten så laver jeg snart en lækker konkurrence med The Body Shop snart!


Hele serien er AMAZING! Hvis i ikke har prøvet den, så smut forbi jeres lokale The Body Shop butik og duft til den. Hvis du døjer med tør hud er denne serie helt bestemt noget for dig. Efter en LANG vinter, så er der bare ikke andet en tør hud (hos mig). Mine albuer har haft rigtigt godt af Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter, som jeg bruger til hele kroppen normalt. Normalt er jeg ikke til body lotion generelt, men jeg har dog brugt denne her fra serien da jeg elsker duften. Som mange af jer ved, så har jeg førhen været ret glad for de stærke dufte når det kom til kroppen, men efterhånden er jeg blevet mere glad for de “naturlige  dufte” hvis man kan sige det sådan. I know jeg er ikke verdens bedste til at beskrive dufte heh.. Mon ikke i forstår hvor jeg vil hen af..?!


Jeg er stor fan af denne serie især efter en lang dag på farten, og hvis du døjer med ekstrem meget tørt hud, så synes jeg bestemt at du skal kigge efter denne! Jeg har ikke fået prøvet Calming & Caring Bath Milk endnu, så den kommer jeg nok til at snappe om på min snapchat (hamsayassinyt) når jeg har fået testet den.

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar