SE HVEM DER STALKER DIG PÅ FACEBOOK..!

13. april 2017

Hi guys! Jeg håber, at i nyder påskeferien fuldt ud og har det godt. Jeg var ude i går for første gang i år, og jeg må sige jeg blev godt nok fuld! Vi havde en fantastisk aften. Jeg har længe gerne ville lave dette indlæg faktisk, for vi er alle sammen så nysgerrige. Især når det kommer til hvem der er inde på ens facebook profil for at tjekke en ud (ved godt at man kan gøre det på mange måder allerede), men dette er ekstra nemt – dog virker det ikke med dine venner på facebook, men derimod folk udefra.


Det er faktisk super nemt og jeg troede ikke på det før jeg fik det bekræftet af de højere magter. Der hvor der står “personer som du måske kender“, bemærk hvor længe og hvor tit det er de samme personer, som kommer frem. Det har nemlig INTET med fælles venner at gøre eller folk du måske kender. Det er de mennesker, som mest er inde på din profil og stalker dig mest. Der kan  sagtens være en med 100 fælles venner og nogen hvor du slet ikke har en eneste fælles ven med. Den er god nok!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar