KUN FOR MIG

18. april 2017

HI guys! Så er jeg SERIØST tilbage på bloggen, og jeg undskylder at jeg ikke har været hardcore bloggere i long time.. Det kører virkelig godt på YouTube lige nu, men jeg skal også passe min baby her. Udover det, så går det også hånd i hånd med disse små pauser jeg har haft herinde, men igen – hvem har et perfekt liv? No one og jeg har bestemt også haft brug for at være mig selv de sidste par dage.


Jeg hader at skulle skrive dette – men jeg har hverken lyst til at være ond overfor nogen, eller nævne navne for det kan jeg ikke se noget grund til, selvom man har trådt mig godt og grundigt igennem. Men ved I hvad? Når en du elskede behandler dig ekstremt dårligt, så hvorfor overhovedet blive ved? Nogle gange tager det et par dage og andre gange et par år. Jeg fortæller aldrig om mit kærligheds liv fordi jeg tager hensyn til andre og det vil jeg altid gør’ lige meget hvor meget personen har såret mig. Nu tænker I sikkert – hvad sker der? Men jeg er faktisk okay! Det aldrig sjovt at miste én man elsker – det kan I 110% se jer selv i. Men jeg har overhovedet ikke grædt eller noget over det. Det super svært at skrive dette indlæg da jeg ikke kan fortælle jer hvad og hvem, igen fordi jeg vælger at respektere andre og har ikke lyst til at såre eller hænge nogen ud. Jeg har aldrig skrevet så meget på min kommende bog, som jeg har fortalt jer herinde at jeg er i gang med, og når den tid kalder vil I få mange personlige ting at vide omkring dette. Faktisk hele fire kapitler har jeg skrevet siden lørdag nat, og har aldrig nogensinde været så ærlig i mit liv. Jeg vil ikke blogge, og lad som om at jeg har været lykkelig den sidste tid – for det har jeg ikke, men jeg er heller ikke ulykkelig. Jeg er okay, og jeg vil takke alle de mennesker især Michelle Kusk for, at være der for mig de sidste dage. Du er et fantastisk menneske! Jeg har aldrig troede jeg ville føle mig så tryg omkring hende og er stolt af at kunne bygge et venskabelig bånd med dig. (Vi skal faktisk filme sammen snart. Glæd jer!) Jeg vil smutte og husk altid at karma is a bitch. Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar