LIVET I DISSE DAGE

21. april 2017

Hi guys! Jeg håber at I er kommet godt ind i weekenden, og I bare skal hygge jer. Jeg skal rydde op og filme og alt det der! Skal faktisk også i pakkehuset og hente MANGE pakker, som jeg slet ikke har hentet endnu. På mandag skal jeg lave de første optagelser herhjemme med et filmhold, som jeg glæder mig til at dele med jer senere hen. (jeg glæder mig..!)


Jeg er ved at vær’ mig selv lol.. Der var MANGE af jer, som snappede mig med hensyn til mit sidste indlæg, som I kan læse HER. Men jeg har besluttet mig, for at der kommer en video omkring det hele da jeg har brug for at komme ud af med det. Det bliver når jeg er KLAR til det. Men jeg er okay, og jeg glæder mig til så mange ting, som skal ske i mit liv nu. Det er vigtigt at sætte pris på tingene, og det har jeg virkelig fundet ud af. Kender I det..? Jeg vil smutte hen til posthuset inden de lukker… Vi blogges ved! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar