ER JEG DEN ENESTE SOM ALDRIG HAR SET MATADOR..?!

10. maj 2017

Hi guys!  Velkommen tilbage til bloggen.. Min startside på facebook har i disse dage været bombet med “Matador“. Jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig har set det før eller ved hvad det er.. Jeg har hørt om det førhen, men jeg forbinder det altid med ‘Matador slik’. I know, der er måske nogen som synes det er plat, men det er sgu sådan jeg tænker når jeg hører det. Så, er jeg den eneste..!?


MEN jeg må se om jeg kan finde tid eller, det SKAL jeg heh… Jeg kan forstå at det er kæmpe herhjemme i DK, og må indrømme at selvom jeg føler mig dansk, så har jeg alligevel ikke set ‘Matador‘. Er der nogen steder hvor man kan se det..?  Blogges ved snart.. xo

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 • Svar
  Annette / ByAnnette.dk
  10. maj 2017 at 20:15

  Hahaha.. indrømmer blankt – Jeg har heller ikke set et eneste afsnit af serien “Matador” – og umiddelbart er det helt fint for mig 🙂
  Det er så fint de genudsender den, min mormor ville elske det!
  Jeg tror ikke du bliver mere eller mindre “dansk” fordi du har kendskab til Matador…. personligt, tror jeg, jeg netflixer en serie i stedet 😀

  /Annette

  • Svar
   Hamsa Yassin
   11. maj 2017 at 18:11

   Haha! Du har nok ret! Jeg skal se det!! Skal du? 😉

Skriv en kommentar