SPAR MANGE PENGE NÅR DU ALLIGEVEL SHOPPER ONLINE..!

14. maj 2017

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Saleduck.dk)

Hi Guys! Det lyder jo lækkert ikke..?! Hvem vil ikke altid gerne spare oveni rabatter når man handler online. Kan i huske at jeg vandt blogger prisen hos Saleduck for 2 år siden? Jeg har lavet et samarbejde med dem i dette indlæg, som også gavner jer når i handler online på mange hjemmesider. Jeg har valgt at skrive om beauty i dette indlæg. I kan tilmelde jer HER. Så i fremover får tilbud direkte, konkurrencer og rabatkoder.


= FOR AT KUNNE DELTAG I KONKURRENCER + FÅ RABATKODER DIREKTE SKAL I TILMELDE JER HER!


Som jeg skrev, så er der alt til børn, kvinder og mænd. Da jeg også er beauty blogger, så vil jeg skrive om beauty heh.. Fx kører Estee  Lauder lige nu 15% rabat når man handler hos dem, og den slags vil i fremover få på mail når i tilmelder jer. Estee Lauder er high in’ og det altid rart at kunne spare 15% igennem Saleduck når man alligevel handler. Måske tænker i nu “så bliver man jo bombet med spam mail’s” og nej, det gør’ i altså ikke. Jeg er selv tilmeldt,  også meget lang tid før, jeg fik lavet dette samarbejde. Jeg håber at i kan bruge det til noget! Vi blogges ved meget snart..  xo

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar