IT’S BRAND NEW START

maj 15, 2017

Er jeg den eneste der har  forelsket mig i den nye Miley og sangen Malibu..? Jeg er helt opslugt af den og især lige nu. Vi går alle igennem perioder i vores liv, som man ikke altid helt forstår og ja livet er uretfærdigt, men skal det stoppe en i at leve videre? NEJ. Det er længe siden at jeg har åbnet mig op om mine følelser herinde på bloggen, og det vil også gerne gøre igen. Det hverken fordi jeg er flov eller ikke tør’, men nogle gange skal alting ikke ud på nettet og fordi en person har været et svin betyder det ikke, at alle skal synes det.


Alligevel har jeg også bare lyst til at skrive præcis alt omkring mig, og hvad der sker og bare være egotisk,  men jeg har ikke lyst til at få andre ned på min vej, selvom man selv får slag er det ikke det værd at gi’ igen.  Kan i følge mig? Jeg er 24 år i dag, og jeg blev forelsket som 21 årig first time (det tog lang tid I know), men jeg er heller ikke en person, som bare kan falde for en efter kort tid.. Nu har jeg prøvet at være forelsket, også at få knust mit hjerte i den grad! At få knust sit hjerte er simpelthen det mest smertefulde jeg nogensinde har prøvet i mit liv! Jeg har gået igennem RIGTIG mange ting, og det ved i også.. Når man føler sig uretfærdigt behandlet, så gør’ det ondt.  Når jeg er klar en dag, så vil jeg helt bestemt snakke mere om det. Har i hørt den nye sang med Miley? I kan høre den LIGE HER. Vi blogges ved.. xo H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Leave a Reply