OMG… SÅ MEGET KOSTER DET NÅR KARDASHIAN’S ER PÅ FERIE..!

17. maj 2017

Hi guys! Jeg faldt lige over en artikel omkring Kardashian’s crazy dyre ophold når de er på ferie! Jeg synes det er for crazy, og jeg vil gerne dele det med jer herinde, da jeg selv elsker The Kardashian’s og der er nok også mange af jer derude, som følger dem på de sociale medier og programmet ‘Keeping Up With The Kardashians’.


Da Kim Kardashian for nylig tog på en tur til Dubai, boede hun på hotellet The Atlantis. Et hotel hvor værelserne koster mellem 20.500 og 117.000 kroner per nat, mens hun nød en kameltur i ørkenen for omkring 700 kroner per person per dag. Og da hele familien tog til Costa Rica i år, lejede de en privat strandvilla til en pris på omkring 113.500 kroner per overnatning. Det er jo for crazy!! I kan læse hele artiklen HER.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar